Holms sopredskap

Våra sopredskap är framtagna i den sanna Holmsandan. De är utrustade med smarta detaljer för att underlätta din vardag. Ett pålitligt, effektivt och säkert sopredskap som fungerar år efter år.

 

Holms SL

Holms SL är ett smidigt sopredskap för mindre bärare som kan monteras både bak och fram. Maskinen är anpassad för små och trånga utrymmen, men klarar även tuffa förhållanden.

Holms SL finns i fyra olika bredder – 2, 2,2, 2,5 och 2,8 m.
Läs mer
Image
 

Holms SH

Holms SH är en kraftfull och effektiv sopvals som är speciellt anpassad för större lastmaskiner och lastbilar.

Frontmonterad och hydrauldriven sopvals med unik avbalansering som helt eliminerar behovet av stödhjul.
Läs mer
Image
 

Holms SP

Holms SP är vår mest kraftfulla sopvals för industriell sopning för större hjullastare. Perfekt för mineralhantering, dagbrott och sågverksavfall.

Holms SP drivs av två direktverkande hydraulmotorer. Maskinen kopplas direkt på bärarens redskapsfäste och har skruvbara infästkrokar, vilket möjliggör snabb och enkel anpassning till olika bärare. Enkel inställning med hjälp av tiltindikator.
Läs mer
Image
 

Holms Duo

Holms Duo är en frontmonterad modern ”sopskopa” framtagen för de lite mindre men ändå krävande sopjobben.

Holms DUO är en sopvals som smidigt och enkelt byggs på med valbara moduler som uppsamlande behållare, bevattningssystem och extra borstskydd.
Läs mer
Image
 

Holms Compact

Holms Compact är speciellt avsedd för sopning i samband med grävning. Den kan dessutom användas inom en mängd specialområden som exempelvis rengöring av containers och tak. Holms Compact är i standardutförande 1,0; 1,5 och 2,0 meter bred.

Infästning och slangar anpassas efter olika typer av redskapsbärare.
Läs mer
Image
 

Holms Borsten

Holms Borsten är en sopborste speciellt framtagen för grävmaskiner och truckar som arbetar i områden som kräver ett redskap som varken skvätter sten och dammar. Holms Borsten kommer i standardutförande 1,5; 1,8, 2,0 och 2,5 meter bred.

Infästning anpassas efter olika typer av redskapsbärare.
Läs mer
Image
 

Holms SU

Holms SU är en enkel, flexibel och kostnadseffektiv sopmaskin för kompaktlastare, traktorer och skidsteers. En kompakt design med låg höjd ger en god sikt framåt även med låga bärare typ skidsteer och kompaktlastare.

Bevattningssystem är standard. Sidoborste är tillval.
Läs mer
Image
 

Holms 300

Holms 300 är en av våra allra bästa upptagande sopmaskiner. Med sin unika uppbyggnad är den idealisk för professionell sopning oavsett om det gäller användning tillsammans med större lastmaskiner, kompaktlastare eller traktorer.

Läs mer
Image