Denna tjänst är tillsatt och ej längre sökbar.

Area Sales Manager Norge & Danmark

Holms karriar

Vi söker dig som är en driven affärsman och som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och driva tillväxt genom nätverk av återförsäljare. Du har erfarenhet från entreprenadbranschen och vill anta utmaningen att vidareutveckla Holms affär i Norge och Danmark. Som Area Sales Manager hos Holms Attachments AB förväntas du att självständigt driva lönsam tillväxt och stärka positionerna genom vårt nätverk av återförsäljare.

Holms Attachments är en branschledande tillverkare av högkvalitativa frontmonterade redskap för vägunderhåll såsom sopmaskiner, snöplogar och spridarskopor. På Holms drivs vi av att leverera de bästa produkterna och den bästa servicen till hjältarna som håller våra vägar och städer säkra och rena. Vi är kända på marknaden för vår premiumkvalitet, redskapens exceptionella tillförlitlighet och våra innovativa lösningar. Holms produkter utvecklas och tillverkas i Motala där företaget har funnits sedan starten 1927. Idag säljs Holms produkter globalt men vår hemmamarknad är Norden där i har en stark och stabil marknadsposition.

Holms Attachments är inne i en strategisk tillväxtresa och vi har starkt fokus på både geografisk expansion samt utveckling av nya produkter. Vi söker nu en Area Sales Manager till Norge och Danmark för att driva försäljningsutvecklingen genom befintligt nätverk av återförsäljare samt bygga starka partnerskap för lönsam tillväxt. Som geografiskt ansvarig för primärt Norge och Danmark ansvarar du även för att analysera marknaden och dess behov samt bearbeta nya återförsäljare inom entreprenad- och lantbruksbranschen. Den ideala kandidaten är idag verksam i Norge eller Sverige, känner branschen och har ett väletablerat nätverk inom entreprenad och lantbruk. För att lyckas i rollen krävs en stark inre motor och erfarenhet av teknisk försäljning.

Är du Holms Attachments nya Area Sales Manager I Norge & Danmark??

Din profil:

 • Du är duktig på att bygga starka långsiktiga relationer, har förmågan att planera och arbeta mot uppsatta mål.
 • Du är systematisk och tar proaktivt ansvar för försäljningsutvecklingen på dina marknader.
 • Du är van att arbeta genom återförsäljare och förstår vad som krävs för att bygga ömsesidig lönsam tillväxt.
 • Du har modet att utmana nuläget, värdera möjligheter och driva projekt framåt och brinner för att göra affärer.
 • Du är en lagspelare som har förmågan att engagera kunder, entusiasmera dina kollegor, fokusera på det som skapar mervärde hos kund samt att prioritera aktiviteter som leder till framgång.
 • Du är villig och uppskattar att spendera mycket tid ute hos kund och kan resa upp till 60% av din arbetstid.

Din bakgrund:

 • Gedigen erfarenhet av komplex teknisk försäljning B2B, gärna från entreprenadbranschen.
 • Dokumenterad erfarenhet av lösningsförsäljning, key account management och att arbeta genom återförsäljare.
 • En analytisk förmåga som gör att du på ett naturligt sätt blir en rådgivare för kunden och kan se tekniska samband som skapar tydlig kundnytta.
 • Talar svenska eller norska och är bekväm med att kommunicera på engelska.
 • Arbetar obehindrat med digitala verktyg och har god vana från affärssystem, CRM och Windows paketet.

 

sv_SESvenska