Denna tjänst är tillsatt och ej längre möjlig att söka.

Holms Attachments AB söker lackerare.

Holms karriar

Holms Attachments grundades 1927 i Motala under namnet Holms Industri AB. Produktionen bestod då av hästskor och under femtiotalet utökade företaget verksamheten med spadtillverkning. Idag, nästan 95 år senare finns vi kvar i samma lokaler men har bytt namn till Holms Attachments AB och gått från att tillverka spadar till högteknologiska sopvalsar och snöplogar.

Holms Attachments har under senare år haft en tilltagande tillväxt och satsar nu på att vinna ännu större marknadsandelar på den europeiska marknaden men också i Nordamerika. Vår ambition är att växa med 10 procent i ökad orderingång per år och vi tvekar därför inte att investera i personal och produktion. Holms Attachments AB har en tydlig strategi för framtiden som bygger på en expandering av verksamheten och en utökad produktportfolio.

Vi söker nu en industrilackerare till vårt måleri i Motala.

Du ska ha god lackeringsvana och allt arbete sker på dagtid måndag -torsdag 07:00-16:00, fredag 07:00 – 14:12. Eventuell övertid på helger kan förekomma. Du kommer främst arbeta på vårt måleri men vi förutsätter också att du kan och vill vidareutvecklas som en extra resurs till monteringen, om så krävs.

Arbetsuppgifterna i måleriet består i huvudsak av tvättning, blästring och sprutmålning. Du kommer att förse och ladda målningslinan med material för att sedan utföra de olika momenten under själva målningsprocessen. På Holms Attachments AB tillämpar vi våtlackering.

Arbetet i monteringen innebär förmontering och montering av våra plogar och sopvalsar som består av olika plåtkomponenter, borstar, hydraulslangar, elkablage med mera.

På Holms Attachments värderar vi personlig lämplighet högt. Du ska vara driven och engagerad i ditt arbete och besitta god initiativförmåga. Du ska vara trygg med att ta ansvar för eget arbete och vara självständig samtidigt som du kan arbeta i grupp och vara en uppskattad lagspelare. På Holms förespråkar vi ”frihet under ansvar”.

Vi söker dig:

  • Säkerhetsmedveten, ordningsam och erfaren av ”lean-konceptet”. Meriterande
  • Hög arbetsmoral, noggrann och kvalitetsmedveten med öga för förbättringar.
  • Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt.

Kompetens:

  • Lackering
  • Ritningsläsning
  • Dokumentera och rapportera utfört arbete i vårt system
  • Truck -och traverskörning. Truck och traverskort är därav ett krav.
  • Grundläggande kunskap och känsla för hantering av handverktyg exempelvis mutterdragare, momentnyckel mm.
  • Du bör ha erfarenhet från industri- och verkstadsindustrin. Inget krav.

Allmän maskinkompetens och kompetens inom svetsning är meriterande.

God svenska i tal och skrift är ett krav. Detta då all utbildning, genomgångar och dokumentation är på svenska.

Läs mer och ansök

sv_SESvenska