Kantpressare / Maskinoperatör

Vi söker efter någon som förstår och uppskattar det "industriella hantverket" och vill hjälpa oss bli bättre. Är det du?

Holms industri söker en kantpressare / maskinoperatör

Har du ett genuint driv och engagemang i arbetet? Uppskattar du det "industriella hantverket" och är duktig på plåtbearbetning och bockning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om företaget

Holms är marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning

Film: https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc

Dina arbetsuppgifter / kompetenser

Som kantpressare och maskinoperatör på Holms kommer du att arbeta i plåtverkstaden. Arbetsuppgifterna varierar men består i huvudsak av plåtbearbetning och bockning, att från råmaterial tillverka olika delar som används i produktionsflödet. I arbetet förekommer bland annat stansning, bockning och kapning i olika maskiner. Kantbockning är det mest krävande momentet och kompetens inom området värderas därför högt. I arbetet förekommer även ritningsläsning samt dokumentation och rapportering av utfört arbete i datasystem. Truck- och traverskort är meriterande.

Din profil

Holms Industri har en stark värdegrund som präglar organisationen från "topp till tå". Holms värderar personlig lämplighet högt. Det är viktigt att du som person har ett driv och engagemang i det du gör. En god initiativförmåga, tar stort ansvar för eget arbete och har vana att jobba självständigt såväl som i grupp med frihet under ansvar.

Vi ser att du är en person som person är:

- Noggrann och lämnar inget åt slumpen.

- Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt.

- Utåtriktad och har en god samarbetsförmåga.

- Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda

- Har ett öga för detaljer utan att göra avkall på effektivitet

- Har hög arbetsmoral, är kvalitetsmedveten och utför arbetet med stolthet

Ansök idag!
Skicka in din ansökan till jobb@holms.com