Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sopvalsar, Sopmaskiner och Sopredskap

Våra sopvalsar och sopmaskiner är framtagna för att minska belastningen på dig som förare. Sopvalsarna har ett eget unikt avbalanseringssystem som ger dig korrekt marktryck oavsett underlag. Ett pålitligt, effektivt och säkert sopredskap som fungerar år efter år.
 

Holms Sopvals Light

Modell: Holms SL
Passar till: Hjullastare, traktor, unimog

Holms SL är en smidig sopvals för mindre hjullastare, kompaktlastare, och traktorer och som kan monteras både bak och fram.
Maskinen är anpassad för små och trånga utrymmen, men klarar även tuffa förhållanden.

Sopvalsen finns i fyra olika bredder – 2, 2,2, 2,5 och 2,8 m.

Läs mer
Image
 

Holms Sopvals Heavy

Modell: Holms SH
Passar till: Hjullastare, traktor, lastbil

Holms SH är en kraftfull och effektiv sopvals som är speciellt anpassad för större lastmaskiner, hjullastare och lastbilar.

Frontmonterad och hydrauldriven sopvals med unik avbalansering som helt eliminerar behovet av stödhjul.


Läs mer
Image
 

Holms Sopvals Power

Modell: Holms SP
Passar till: Hjullastare

Holms SP är vår mest kraftfulla sopvals för industriell sopning med större hjullastare. Perfekt för mineralhantering, dagbrott och sågverksavfall.


Sopvalsen drivs av två direktverkande hydraulmotorer. Redskapet kopplas direkt på hjullastarens redskapsfäste och har skruvbara infästkrokar, vilket möjliggör snabb och enkel anpassning till olika bärare. Enkel inställning med hjälp av tiltindikator.


Läs mer
Image
 

Holms Duo

Modell: Holms DL
Passar till: Kompakt hjullastare, traktor

Holms Duo är en frontmonterad sopvals framtagen för föraren som vill ha flexibilitet. Holms DUO är en sopvals som smidigt och enkelt byggs på med valbara moduler som uppsamlande behållare, bevattningssystem och extra borstskydd.


Läs mer
Image
 

Holms Sopvals Compact

Modell: Holms SC
Passar till: Grävmaskin, traktorgrävare

Holms Sopvals Compact är speciellt avsedd för sopning i samband med grävning. Den kan dessutom användas inom en mängd specialområden som exempelvis rengöring av snö från containers och tak.
Holms Sopvals Compact finns i tre olika bredder 1,0; 1,5 och 2,0 meter.


Läs mer
Image
 

Holms Borsten

Modell: Holms HB
Passar till: Grävmaskin, hjullastare, truck

Holms Borsten är en sopborste speciellt framtagen för grävmaskiner och truckar som arbetar i områden som kräver ett redskap som varken skvätter sten och dammar.

Holms Borsten finns i fyra olika bredder 1,5, 1,8, 2,0 och 2,5 meter.


Läs mer
Image
 

Holms Sopmaskin SU

Modell: Holms PL
Passar till: Kompakt hjullastare, traktor

Holms Sopmaskin SU är en enkel, flexibel och kostnadseffektiv sopmaskin för kompaktlastare, traktorer och skidsteers. En kompakt design med låg höjd ger en god sikt framåt även med låga bärare typ skidsteer och kompaktlastare.


Läs mer
Image
 

Holms Sopmaskin 300

Modell: Holms PH
Passar till: Hjullastare, traktor

Holms Sopmaskin 300 är en av våra allra bästa och populäraste upptagande sopmaskiner. Med sin unika uppbyggnad är den idealisk för professionell sopning oavsett om det gäller användning tillsammans med större lastmaskiner eller traktorer.


Läs mer
Image