Montör till Holms Attachments, Motala.

Holms karriar

Holms söker nu en montör till sin produktion i Motala. Du ska gärna vara teknisk lagd och tycka om arbetsuppgifter med fokus på montering och produktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsroller.

Om företaget

Holms Attachments AB är ett av Motalas äldsta bolag och grundades 1927. Holms är marknadsledande inom flera produktnischer kopplat till löpande underhåll av vägar och industriella utomhusytor. Frontmonterad sop- och snöutrustning är kärnprodukter. Holms Attachments AB har de senaste åren uppvisat en god organisk tillväxt och har en tydlig strategi att ytterligare expandera sin verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är i första hand riktad mot montering och Holms värdesätter god monteringsvana, känsla för att ”skruva och meka” samt läsa ritningar. Som montör på Holms blir du en del av ett team som tillsammans monterar våra redskap. Monteringen sker i flera steg där du sätter ihop plåtkomponenter, borstar, hydraulslangar, el-kablage med mera, till en färdig produkt. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, från förmontering till slutmontering av alla olika sorters redskap. Du behöver ha grundläggande kunskap i hantering av handverktyg, exempelvis mutterdragare, momentnyckel med mera. Holms arbetar med flexibilitet och det finns möjlighet till andra intressanta arbetsuppgifter i framtiden.

Kompetens:
– Ritningsläsning
– Dokumentera och rapportera utfört arbete i vårt system
– Truck- och traverskörning. Truck och traverskort är därav ett krav.
– Allmän maskinkompetens, bockmaskiner, pressar mm är meriterande

Arbete sker på dagtid, måndag – torsdag 07:00 – 16:00, fredag 07:00 – 14:12.

Din profil

Holms värderar personlig lämplighet högt. Du ska vara driven och engagerad i ditt arbete och besitta god initiativförmåga. Du ska vara trygg med att ta ansvar för eget arbete och vara självständig samtidigt som du kan arbeta i grupp och vara en uppskattad lagspelare. På Holms förespråkar vi ”frihet under ansvar”.
Vidare tror vi att du som person känner igen dig i och lägger stolthet i att vara:
– Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda, kunskap om Leankonceptet är meriterande
– Har hög arbetsmoral, är noggrann och kvalitetsmedveten med öga för förbättringar
– Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt

Holms erbjuder en spännande vardag med goda möjligheter att utvecklas.

Ansökningsförfarande

ANSÖK HÄR!

Vi kommer att bearbeta urvalet löpande, med undantag för under semesterperioden då vi kommer att pausa urvalet. Vänligen notera att återkoppling på din ansökan därför kan dröja några veckor. Tilltänkt tillträde är augusti/september 2024.

I denna process samarbetar vi på Holms med Skill. Ansöker gör du med ditt CV och personliga brev via Skills hemsida www.skill.se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du passar till den här tjänsten. Vid eventuella frågor så var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Hedvig Högström på hedvig.hogstrom@skill.se

Lycka till med din ansökan!

 

de_DEDeutsch