Vi söker nu efter en Kantpressare till Holms Attachments AB i Motala, med start omgående.

Holms karriar

Om företaget

Holms Attachments AB är ett av Motalas äldsta bolag och grundades 1927. Företaget är i dagsläget marknadsledande inom flera produktnischer kopplat till löpande underhåll av vägar och industriella utomhusytor. Frontmonterad sop- och snöutrustning är kärnprodukter. Holm Attachments AB har de senaste åren uppvisat en god organisk tillväxt och har en tydlig strategi att ytterligare expandera sin verksamhet. För mer information om företaget och dess produkter, klicka gärna på nedanstående länkar.

Se även film: https://www.youtube.com/watch?v=nRsUUUYrsws

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kantpressare på Holms Attachments AB innebär främst arbete vår plåtverkstad. Arbetsuppgifterna varierar men består i huvudsak av plåtbearbetning och bockning, det vill säga att från råmaterial tillverka olika delar som används i företagets produktionsflöde.

Kantbockning är det mest krävande momentet och kompetens inom området värderas därför högt. På Holms Attachments körs korta serier med handpåläggning och manuellt arbete. I arbetet förekommer ritningsläsning samt dokumentation och rapportering av utfört arbete i affärssystemet Monitor.

På Holms Attachments jobbar vi med flexibilitet vilket gör att det även kan finnas möjlighet till andra intressanta arbetsuppgifter utöver ditt huvudsakliga arbete.

Din profil

Vi söker efter följande kvalifikationer hos vår eftersökta kantpressare:

– Tidigare erfarenhet från industri- och verkstadsindustrin
– Erfarenhet av kantpressning
– Ritningsläsning
– Allmän maskinkompetens kring kapmaskiner, bockmaskiner, pressar mm
– God känsla för materialhantering (forma plåt)
– Giltigt truck och/eller traverskort är mer eller mindre ett krav, går att ordna om så krävs
– Svets och/eller monteringsvana är meriterande

Holms Attachments värderar personlig lämplighet högt. Det är därför viktigt att du har ett driv och engagemang i det du gör. Gärna med god initiativförmåga, stort ansvar för eget arbete och har vana att jobba självständigt såväl som i grupp.

Vi ser gärna att du besitter följande egenskaper:
– Föredöme gällande säkerhet och ordning & reda. Kunskap om Leankonceptet är meriterande
– Hög arbetsmoral, noggrann och kvalitetsmedveten med öga för förbättringar
– Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt

Holms Attachments strävar efter att vara Motalas bästa arbetsplats och erbjuder ett bra arbetsklimat med spännande vardag och goda möjligheter att utvecklas på kort och lång sikt.

Ansökningsförfarande

Skicka in din ansökan till info@holms.com

 

sv_SESvenska