Snösopning

Sopa snö med sopvalsar från Holms. Utrustade med tillvalet City-Salt sopar du snö och sprider saltlake på samma gång. 

Snösopning

Använd din sopvals
året om

När du sopar snö använder du samma borstar som du gör resten av året. Det går alldeles utmärkt att sopa snö som grus. Använd din vals året om och få ut det mesta av ditt redskap från Holms.
Vi rekommenderar att du sopar snö av ett djup på 0-12 cm. Tänk på att resultatet varierar beroende på hur pass hårt snön är packad. Snösopning fungerar alldeles utmärkt som underhåll av trottoarer. För att minimera isbildning ska du använda vårt tillval Citysalt.
Citysalt sprider saltlake medans du sopar.

Citysalt går att välja till din Holms Sopvals SL. Sopvalsen utrustas då med ett extra stort stänkskydd samt en vattentank på 400 eller 600 l med tillhörande spolramp. 
Systemet sprider saltlake efter redskapet som förhindrar isbildning på exempelvis trottoarer. 

Snösopning från tak

Sopa tak 

Med vår Holms Sopvals SC kan du även sopa snö från tak.
Många av våra kunder har med framgång använt vår Holms SC för att komma åt svårtillgängliga takytor fulla av snö. 

En Holms SL utrustad med CitySalt och extra stort stänkskydd. Systemet sprider en saltlake efter sopvalsen.

Snösopning

Precis som
vanligt

Att sopa snö skiljer sig inte så mycket från de arbetsförhållanden som din sopvals kanske är van vid. Du kan sopa snö med din traktor, du kan svänga valsen precis som vanligt, ojämnt underlag är inga problem tack vare vårt unika fjädringssystem och sopvalsens förmåga är alltid densamma oavsett väder. Du kan utrusta sopvalsen med ett extra stort stänkskydd för att minska snöstänk vid sopning. Det spelar ingen roll vilken borst du väljer, det funkar lika bra med Swish som Beeline. Dock har Swish alltid fler borst i backen vilket kan ge ett bättre resulstat vid just snösopning. 

sv_SESvenska